Dvojsiričitan draselný Borkén na sírenie muštu a vína a na nakladanie zeleniny
Dávkovanie:
1. Na sírenie muštu zo zdravého hrozna - 10g /100 litrov.
2. Na sírenie muštu z mierne nahnitého hrozna - 15g/100 litrov.
3. Na sírenie muštu z hnilého hrozna - 30g/100 litrov.
4. Na zomleté hrozno pred začiatkom kvasenia červeného vína - 20g/100 litrov.
5. Na týždenné konzervovaie muštu v chladnom počasí - 40g/100 litrov.
6. Pri stáčaní vína:
slabé sírenie - 10g/100 litrov.
stredné sírenie - 20g/100 litrov.
silné sírenie - 30g/100 litrov.
7. Na liečenie niektorých chorôb a na odstránenie vád vína podľa druhu a stupňa choroby - 20-40g/100 litrov.
8. Na nakladanú zeleninu - 5g/100 litrov.
Príprava: Prášok dvojsiričitanu draselného rozpustíme v primeranom množstve vína (muštu) a roztok nalejeme do suda.
POZOR ! Skladujte v suchu a tme. Sáčok po otvorení dobre uzavrite a vytlačte z neho čo najviac vzduchu.
Obsah balenie: 100 g
Dávkovanie:
1. Na sírenie muštu zo zdravého hrozna - 10g /100 litrov.
2. Na sírenie muštu z mierne nahnitého hrozna - 15g/100 litrov.
3. Na sírenie muštu z hnilého hrozna - 30g/100 litrov.
4. Na zomleté hrozno pred začiatkom kvasenia červeného vína - 20g/100 litrov.
5. Na týždenné konzervovaie muštu v chladnom počasí - 40g/100 litrov.
6. Pri stáčaní vína:
slabé sírenie - 10g/100 litrov.
stredné sírenie - 20g/100 litrov.
silné sírenie - 30g/100 litrov.
7. Na liečenie niektorých chorôb a na odstránenie vád vína podľa druhu a stupňa choroby - 20-40g/100 litrov.
8. Na nakladanú zeleninu - 5g/100 litrov.
Príprava: Prášok dvojsiričitanu draselného rozpustíme v primeranom množstve vína (muštu) a roztok nalejeme do suda.
POZOR ! Skladujte v suchu a tme. Sáčok po otvorení dobre uzavrite a vytlačte z neho čo najviac vzduchu.
Obsah balenie: 100 g