Veľmi skorý baraní roh na studené rýchlenie aj na poľné pestovanie. Plody sú v technickej zrelosti stredne zelené, v botanickej zrelosti jasno sýto červené s výrazným leskom. Odroda je vhodná na konzervovanie celých plodov.
Sladký baraní roh vhodný na priamy konzum aj zaváranie.
Stanovisko slnečné, polotieň
Pôda priepustná, úrodná, humózna
Použitie v kuchyni
Charakteristika: Paprika ´ARTIST´ je veľmi skorá odroda vhodná do fóliovníkov i na poľné pestovanie. Plody sú v plnej zrelosti jasno sýto červené s výrazným leskom. Výborne chutia a sú nenahraditeľnou prílohou k množstvu druhov jedál, obsahujú telu prospešné látky ako je napríklad vitamín C alebo B1.
Pestovanie: Papriku vysievame do krytého priestoru ( v skleníku alebo vo fóliovníku) do humóznej pôdy v marci až v apríli. V máji papriku presádzame do vonkajšieho záhona na slnečné alebo polotienisté stanovisko. Ideálna teplota je okolo 20-24 °C. Plody zberáme v júli až v septembri.
Balenie obsahuje : 40 semien.
Sladký baraní roh vhodný na priamy konzum aj zaváranie.
Stanovisko slnečné, polotieň
Pôda priepustná, úrodná, humózna
Použitie v kuchyni
Charakteristika: Paprika ´ARTIST´ je veľmi skorá odroda vhodná do fóliovníkov i na poľné pestovanie. Plody sú v plnej zrelosti jasno sýto červené s výrazným leskom. Výborne chutia a sú nenahraditeľnou prílohou k množstvu druhov jedál, obsahujú telu prospešné látky ako je napríklad vitamín C alebo B1.
Pestovanie: Papriku vysievame do krytého priestoru ( v skleníku alebo vo fóliovníku) do humóznej pôdy v marci až v apríli. V máji papriku presádzame do vonkajšieho záhona na slnečné alebo polotienisté stanovisko. Ideálna teplota je okolo 20-24 °C. Plody zberáme v júli až v septembri.
Balenie obsahuje : 40 semien.