Aktívne sušené vínne kvasinky - na kvasenie muštu a rmutu Druh kvasiniek: Saccharomyces cerevisiae Návod na pouižitie: obsah vrecka rozpustíme v 1 dcl zmesi muštu a vody ( v pomere 1/3:2/3 ) o teplote 35-40 stupňov C. Zmes za občasného premiešania necháme stáť 20 min.a potom vlejeme do muštu.
Dávkovanie: 10g na 50l muštu
V prípade hnilého hrozna,nízkej kvasnej teploty,obnovenia kvasenia použiť 1,5 -2 násobné množstvo vínnych kvasiniek.
Vlastnosti:kvasná teplota 12 - 34 stupňov Celzia, účinnosť do 13,5 obj.% alkoholu
Dávkovanie: 10g na 50l muštu
V prípade hnilého hrozna,nízkej kvasnej teploty,obnovenia kvasenia použiť 1,5 -2 násobné množstvo vínnych kvasiniek.
Vlastnosti:kvasná teplota 12 - 34 stupňov Celzia, účinnosť do 13,5 obj.% alkoholu