Paprika Ohnivec – pálivá, má dlhší plod výrazne ostrejšiu chuť a má v technickej zrelosti svetlo zelenú farbu, je určená predovšetkým na sterilizáciu celých plodov.
Intenzite štipľavosti zodpovedá aj názov tohto baranieho rohu, ktorý naväzuje na odrodu Pálivec. Okrem výrazne ostrejšej chuti sa od tejto odrody odlišuje dlhším plodom, ktorý má v technickej zrelosti svetlo zelenú farbu. Je určený hlavne na sterilizáciu celých plodov a pre konzumáciu čerstvých plodov. SHU 1800 – 2500
Je určený predovšetkým pre sterilizáciu celých plodov a pre konzumáciu čerstvých plodov.
Výsev: január - marec
Spon: 40 x 50 cm
Zber: júl - október
Intenzite štipľavosti zodpovedá aj názov tohto baranieho rohu, ktorý naväzuje na odrodu Pálivec. Okrem výrazne ostrejšej chuti sa od tejto odrody odlišuje dlhším plodom, ktorý má v technickej zrelosti svetlo zelenú farbu. Je určený hlavne na sterilizáciu celých plodov a pre konzumáciu čerstvých plodov. SHU 1800 – 2500
Je určený predovšetkým pre sterilizáciu celých plodov a pre konzumáciu čerstvých plodov.
Výsev: január - marec
Spon: 40 x 50 cm
Zber: júl - október